RECEPTION

RECEPTION

 BOARD ROOM

BOARD ROOM

CHALLENGE

Our clients were drawn to the high ceilings, natural light and exposed concrete wall of this former shell space. They didn't know how to fit in everything on their wishlist - or where to start.

 KITCHEN/COPY

KITCHEN/COPY

 OPEN OFFICE

OPEN OFFICE

SOLUTION

An efficient layout makes all the difference in this small space. We were able to achieve a spacious open office, large board room, private office for 2 and an open reception area. The concrete wall is showcased with architectural lighting, and large glass windows + doors allow the natural light in while providing a sense of connection. 

 

PROJECT DETAILS

Location - Coquitlam, BC
Completed - January 2015
General Contractor - ASI Construction
Photography - Peter Slupski, English Bay Photo