kitchen

kitchen

living room

living room

CHALLENGE

This tired and dated condo was in desperate need of a complete makeover. However, we were faced with a tight budget and even tighter time frame. 

Ensuite

Ensuite

guest bath

guest bath

SOLUTION

Opting for a warm neutral palette, MJID worked with local suppliers to select readily available products.

Framing changes were kept to a minimum, however; unnecessary French doors were eliminated for better functionality in the Living Room. 

A keen eye for finishes with perceived high-end value (but minus the big ticket price) provides a sense of relaxed elegance. This spacious and airy penthouse will remain timeless in its design for years to come.

 

 

PROJECT DETAILS

Location – Vancouver, BC
Completed - June 2014
General Contractor - X3 Constructors
Photography - Andrea Sunderland