FINAL_01.jpg
 
FINAL_05.jpg

CHALLENGE

This healthcare client actually connected with MJID because of our extensive hospitality design background. They didn’t want your run-of-the-mill medical office, but rather an elegant and sophisticated interior. Something that didn’t feel overly clinical - in spite of itself.

A brand new shell space in a central Surrey office tower provided the perfect blank canvas. Together, we worked with the client to ensure the space met both the functional and aesthetic needs for this cardiology clinic.

 

FINAL_06.jpg
FINAL_03.jpg

SOLUTION

A light finish palette of off-whites, blonde wood tones, white marble and satin-gold accents set the backdrop for this serene space.

Maximum ceiling height was achieved by tucking required ducting into less prominent rooms, and is further enhanced by the use of 8 foot high doors. Feature details in the flooring + wallcovering echo a culmination of points: the very definition of an Apex.

 

PROJECT DETAILS

Location – Surrey, BC
Completed - February 2018
Contractor - CDC Construction Photography - Martin Knowles Photography

FINAL_04.jpg
FINAL_08.jpg
FINAL_07.jpg