Allocadia-004.jpg
allocadia-001.jpg

CHALLENGE 

Our client, a young and upcoming Marketing Software company, had outgrown its 5000sf space and needed to relocate with room to expand. A sub-lease of an existing engineering firm’s office provided the square footage and workstations required, but did not allow for any permanent changes to the space.

Allocadia-002.jpg
allocadia-003.jpg

SOLUTION

This client’s youthful and fresh brand was showcased by creating semi-permanent design details that pack a big bang for their buck. Brightly coloured accent walls and bold graphics define each meeting room, while Fatboy™ soft furnishings create a playful environment in the games room. A stunning hand-painted butterfly mural, commissioned by a local Vancouver artist, references transformation - a key brand element for this client. The backlit feature reception wall is designed as a series of removable metal panels, which can be easily relocated once they’re ready for the next big move. 

 

PROJECT DETAILS

Location - Vancouver, BC
Completed - November 2014
General Contractor - ASI Construction
Photography - Andrea Sunderland
Task Chairs - Herman Miller/ Workplace Resource
Coffee Table courtesy of             Inform Interiors